Despre noi

Confident Supreveghere Investigații este o societate de detectivi particulari, specializată în supravegheri operative (filaj) și investigații. Echipa noastră este formată din detectivi particulari autorizați, cu experiență, specialiști formați în structurile Ministerului de interne.

Înțelegem că anumite subiecte sunt sensibile pentru tine și poate fi dificilă luarea deciziei de a angaja o firmă de detectivi particulari. Noi te putem asigura de tot profesionalismul nostru.
Informațiile tale personale și tot ceea ce discutăm ramân strict confidențiale și vei fi singurul ce va avea acces la rezultatele anchetei.

Poți vedea în paginile ce descriu serviciile pentru firme și pentru persoane fizice o listă cu principalele activități specifice serviciilor de detectivi particulari pe care le oferim.

Nu te costă nimic și nu ai nicio obligație dacă ne contactezi pentru a descrie problemele și neliniștile tale și pentru a te putea îndruma mai departe. Totul se va desfășura în deplină confidențialitate.

Toate cazurile sunt documentate cu rapoarte și după caz materiale foto, video sau audio, ce vor intra exclusiv în posesia ta la terminarea anchetei.

Societatea Confident Supraveghere Investigații este autorizată să funcționeze în baza legii 329/2003 privitoare la exercitarea profesiei de detectiv particular, prin licența de funcționare eliberată de Inspectoratul General al Poliției Române.


Nu ezita să ne contactezi pentru o studiere gratuită a cazului tău.