Întrebări frecvente

Întrebări frecvente 


1. Sunt interesat de serviciile oferite, cum procedez mai departe?

Primul pas este să ne contactezi prin orice metodă dorești. Confident Supravegheri Investigații îți va oferi o consultare gratuită în care se va discuta cazul tău și se vor specifica pașii ce trebuiesc urmați. Totul se va desfășura în deplină confidențialitate.
↑ sus

2. Care sunt costurile serviciilor?

Cazurile diferă de la un client la altul. O ofertă de preț se va putea face numai după o primă întâlnire și o studiere atentă a cazului. După ce înțelegem situația ta, îți punem câteva întrebări relevante, care ne vor ajuta la desfășurarea acțiunii. Aceasta poate consta într-o simplă investigație, pentru care costul este redus, sau o investigație mai amplă, care implică un număr mare de detectivi, tehnică de ultimă generație, servicii de supraveghere coroborate cu investigația, toate acestea fiind făcute în deplină conspirativitate.
↑ sus

3. Care sunt limitările a ceea ce poate fi investigat?

Lucrăm respectând legile în vigoare. Nu putem și nu vom trece peste ceea ce ne permite legea. Nu există limitări teritoriale sau de altă natură, orice problemă poate fi cercetată.
↑ sus

4. Am nevoie de un detectiv particular sau pot cerceta de unul singur?

Oamenii nu realizează că e nevoie de multa experiență si cunoștințe practice pentru a putea fi un detectiv particular. De asemenea detectivii autorizați au mai multe possibilitați legale de a investiga. Dacă încerci să faci investigația de unul singur s-ar putea să compromiți cazul ajungând într-o situație mai rea decât înainte.
Este mult mai bine din toate punctele de vedere să investești în serviciile unor specialiști.
↑ sus

5. Ce echipamente folosiți?

În ajutorul cercetărilor noastre folosim echipamente profesionale, de ultimă generație, specifice activității de detectivi particulari. Tehnica nu este un factor care să ne limiteze in investigațiile noastre
↑ sus

6. Cine are acces la informațiile mele?

Singurul care are acces la informațiile descoperite în timpul investigației este clientul. Mai mult, după terminarea anchetei toate materialele și rapoartele vor fi înmânate clientului, nu păstrăm sub nicio formă copii după niciun fel de material. Toate informațiile clientului rămân confidențiale
↑ sus